Viinikan ja Nekalan pihakirppis 31.8.2019

Viinikan-Nekalan Omakotiyhdistys järjestää pihakirppispäivän jälleen elokuun lopussa 31.8. Pihakirppis järjestetään klo 11-15. Tapahtumassa kuka tahansa alueen asukas voi myydä omalla pihallaan itselleen tarpeetonta tavaraa. Kaikki alueen kotitaloudet ovat tervetulleita mukaan tapahtumaan. Pihakirppikset avautuvat klo 11 kunkin talouden pihamaalla! On tärkeää merkitä oma kirppis näkyvällä kyltillä kadulla, jotta ostajat löytävät perille. Kukin kirppiksen pitäjä huolehtii itse näkyvistä kylteistä tapahtuman aikana.

Omakotiyhdistys julkaisee verkkosivuillaan ja facebook-sivullaan kartan kaikista niistä osoitteista, jotka ovat ilmoittautuneet 29.8. mennessä mukaan.


Tapahtumaan voivat osallistua kaikki halukkaat. Jos haluat pihakirppiksesi merkittävän karttaa, ilmoittaudu mukaan 29.8. mennessä omakotiyhdistyksen sähköpostiin: viinikka.nekala@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita osoite ja halutessasi lyhyt kuvaus myytävästä tavarasta. Osallistuminen yhteiseen pihakirppispäivään on maksutonta.

Tervetuloa mukaan!