Muutos tontinvuokran maksamiseen

Tänä vuonna tulee muutoksia vuokratontilla asuvien tontinvuokran maksukäytäntöihin. Tampereen kaupunki toimittaa laskun vuokrasta vuonna 2019 neljässä erässä aiemman kahden sijaan. Laskujen eräpäivät ovat maaliskuun, kesäkuun ja joulukuun lopussa. Tänä vuonna uusittaviin sopimuksiin muutos tehdään vasta uusiin vuokrasopimuksiin.

Rottia Viinikka-Nekalan alueella

Rottia on valitettavasti havaittu myös Viinikka-Nekalan alueella. Paikoiltellen rottia on nähty paljonkin. Rottia houkuttelevat erityisesti roskikset, avokompostit ja lintujen ruokintapaikat. Aluueen asukkaat voivat omalla toiminnallaan yrittää estää rottien leviämistä. Ympäristön terveellisyydestä huolehtiminen kuuluu maanomistajalle tai -haltijalle, joten kaikkien yhteistyö on tärkeää.

Aamulehden  18.1.2019 juttu Tampereen rottatilanteesta.

Omakotiyhdistyksen toimintaa vuonna 2019

Viinikan-Nekalan Omakotiyhdistys toimii aktiivisesti tänä vuonna. Viinikkala-lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, toukokuun lopussa ja marraskuun lopussa. Talvirieha järjestetään laskiaistiistaina 5.3.2019. Ohjelmassa on ainakin hiihtokilpailu ja suksihuoltoa. Yhdistyksen kevätkokous järjestetään 16.4. Loppuvuodesta yhdistys tarjoaa jälleen jäsenilleen alennuslippuja Sorin sirkukseen.