Viinikan ja Nekalan pihakirppis 28.8.2021

Elokuun lopussa 28.8. vietetään jälleen valtakunnallista siivouspäivää. Viinikan ja Nekalan Omakotiyhdistys ry järjestää tuolloin kaikille avoimen pihakirpppistapahtuman. Tapahtumassa kuka tahansa alueen asukas voi myydä omalla pihallaan itselleen tarpeetonta tavaraa. Pihakirppikset ovat avoinna klo 11-15. Kaikki alueen kotitaloudet ovat tervetulleita mukaan tapahtumaan!

Muista merkitä pihakirppiksesi kadulle selkeästi näkyvällä kyltillä, että asiakkaat löytävät perille. Kylteissä luovuuden käyttö on eduksi 😊
Jos haluat oman pihakirppiksesi mukaan netissä julkaistavaan karttaan, ilmoittaudu mukaan osoitteessa viinikka.nekala@gmail.com 25.8. mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös kuvailla lyhyesti myynnissä olevaa tavaraa. Myyjät ovat velvollisia huolehtimaan omalta osaltaan tapahtuman turvallisuudesta.

Tapahtumassa pidetään muihin riittävät turvavälit ja käytetään maskeja.

Tervetuloa mukaan!