Viinikan-Nekalan Omakotiyhdistys toimii sääntöjensä mukaisesti jäsenten ja asukkaiden edunvalvojana sekä edistää alueen kehittymistä entistä asukasystävällisemmäksi ja viihtyisämmäksi. Vuosittain järjestämme monenlaista toimintaa ja toimimme alueen asukkaiden hyväksi.  Jäseniä on tällä hetkellä n. 400 ja yhdistyksen sääntömääräinen kokous pidetään kerran vuodessa keväisin. Hallitus kokoontuu useamman kerran vuodessa. Perinteikäs yhdistys on yhtä vahva kuin jäsenensä ja kaipaamme toimintaan mukaan uusia aktiiveja, älä epäröi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Yhdistykselle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen viinikka.nekala(a)gmail.com

AJANKOHTAISTA:


Tiistaina 28.5.2024 Omakotiyhdistyksen vuosikokous ja Pekka Hyytin kirjaesitelmä

Tervetuloa Viinikan-Nekalan Omakotiyhdistyksen vuosikokoukseen sekä kuuntelemaan kirjailijaesittelyä!

Ennen Viinikan-Nekalan Omakotiyhdistys ry:n vuosikokousta klo 17.30 Pekka Hyyti esittelee 2019 ilmestynyttä kirjaansa Tummat pilvet eilisen, jossa kirjailija sijoittanut kirjan tapahtumia Viinikkaan. Vahvan ajankuvan ja herkullisen rikosjuonen yhdistelmä vie lukijansa 1920-luvun lopun Tampereelle ja myös Viinikan maisemiin. Rikospoliisin työstä haaveileva konstaapeli Karhu saa rinnalleen toimittaja Ina Djurlingin, jonka äly ja päättäväisyys vie heidät kaupunkia piinaavan murhaajan jäljille. Esittely Nekalan seurakuntatalon aikuistyöhuoneella, Kuoppamäentie 23, 33800 Tampere 


Kutsu Viinikan-Nekalan Omakotiyhdistys ry:n vuosikokoukseen

Viinikan-Nekalan Omakotiyhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina tiistaina 28.5. klo 18.00

Paikkana Nekalan seurakuntatalo aikuistyöhuone, Kuoppamäentie 23, 33800 Tampere.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat.

Kokous on tarkoitettu Viinikan-Nekalan Omakotiyhdistys ry:n jäsenille.

Tervetuloa!

Viinikan-Nekalan Omakotiyhdistys ry:n hallitus

Viinikan ja Nekalan pihakirppispäivä 

Elokuun lopussa 26.8. vietetään jälleen Viinikan ja Nekalan alueen yhteistä pihakirppispäivää. Viinikan-Nekalan Omakotiyhdistys ry järjestää kaikille avoimen pihakirppistapahtuman. Tapahtumassa kuka tahansa alueen asukas voi myydä omalla pihallaan itselleen tarpeetonta tavaraa. Pihakirppikset ovat avoinna klo 11-15. Kaikki alueen kotitaloudet ovat tervetulleita mukaan tapahtumaan!

Muista merkitä pihakirppiksesi kadulle selkeästi näkyvällä kyltillä, että asiakkaat löytävät perille. Kylteissä luovuuden käyttö on eduksi .

Jos haluat oman pihakirppiksesi mukaan netissä julkaistavaan karttaan, ilmoittaudu mukaan osoitteessa viinikka.nekala@gmail.com 23.8. mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös kuvailla lyhyesti myynnissä olevaa tavaraa. Kartta julkaistaan yhdistyksen facebook-sivuilla ja verkkosivuilla.

Tervetuloa mukaan!

P.S. Omakotiyhdistyksen porukka lomailee heinäkuussa, vastaamme viesteihin viiveellä.


Viinikan-Nekalan Omakotiyhdistys ry:n kevätkokous 29.5.2023 klo 18

VIINIKAN-NEKALAN OMAKOTIYHDISTYS RY:N KEVÄTKOKOUS

Viinikan-Nekalan Omakotiyhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina 29.5.2023 klo 18 Nekalan seurakuntatalolla, osoitteessa Kuoppamäentie 23, 33800 Tampere.

Vuosikokouksen yhteydessä klo 17.30 on kaikille avoin Tampereen kaupungin kulttuuriluotsien esitelmä Kotona vanha talo, luvassa mm. Piirun näyttelyssä esillä olleita kuvia Nekalan Ruotsalais- ja Asevelikylistä.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat ja se on tarkoitettu Viinikan-Nekalan Omakotiyhdistys ry:n jäsenille.

Tervetuloa!

Mustavalkoinen vanha kuva, jossa kaksi tyttöä seisoo puutalon edessä.

Uusi Viinikkala-lehti 2/2022 on ilmestynyt

Viinikkala-lehden tämän vuoden toinen, ja samalla viimeinen, numero on ilmestynyt. Lehti jaetaan alueen koteihin lähiaikoina. Nappaa lehti talteen mainospostin seasta. Jos talouteesi ei jaeta mainoksia, voit noutaa lehden Nekalan tai Koikkarin kirjastosta. Lehtiä on jaossa myös Wanhassa Tapissa, Kukkakauppa Vanamossa, K-supermarket Nekalassa ja Viinikan Apteekissa.

Tämä lehti on viimeinen tässä muodossa ilmestyvä lehti, jatkossa Omakotiyhdistyksen toiminnasta kerrotaan uutiskirjeen ja verkkosivujen kautta.

Liity jäseneksi!