Avoimet ovet Nekalan koululla, kohti uutta kirjastoa ja kulttuurikeskusta 2.11.2021

Juliste Nekalan koulun avoimet ovet tilaisuudesta

Marraskuun 2. päivänä klo 16.00 – 18.30 pitkästä aikaa on Nekalan koululla avoimet ovet. Nekalan koulusta suunnitellaan taiteen ja kulttuurin taloa. Vanhaan kouluun on visioitu tilaa kirjastolle, tapahtumille, näyttelyille, taiteilijoiden työlle ja ihmisten yhdessä ololle. Talo remontoidaan ennen käyttöönottoa. Hankkeen käynnistämisestä päätetään talven aikana. Tampereen kaupunki kutsuu kaikki tamperelaiset tutustumaan alustaviin suunnitelmiin ja ideoimaan uutta ihmisten ja kulttuurin keskusta. Millainen voisi olla tuleva kulttuuritalo ja kirjasto? Kaikki tamperelaiset ovat tervetulleita tutustumaan alustaviin suunnitelmiin ja ideoimaan uutta ihmisten ja kulttuurin keskusta.

Tilaisuuden aikana taloon ja suunnitelmiin saa tutustua omassa rauhassa talossa kierrellen. Lisäksi järjestetään opastetut kävelyt klo 16.30, 17.15 ja 18.00 pääaulasta lähtien. Kirjasto-, kulttuuri- ja kiinteistöasiantuntijat ovat tavattavissa talon ruokalassa, mistä löytyy myös ideointipisteet. Ideointipiste löytyy myös konttikirjastosta.

Herkimmät vierailijat voivat saada oireita talon sisäilmasta myös lyhyellä vierailulla. Pahimmin sisäilmaongelmaiset tilat on rajattu vierailualueen ulkopuolelle. Tilaisuudessa on voimassa maskisuositus. Kommentointia voi tehdä myöhemmin myös verkossa.

Nekalan koulun osoite on Lounaantie 2. Tilaisuuden järjestää Tampereen kaupunki.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!