Viinikan ja Nekalan pihakirppis

Elokuun alussa 7.8.2022 vietetään jälleen Viinikan ja Nekalan alueen yhteistä pihakirppispäivää. Viinikan ja Nekalan Omakotiyhdistys ry järjestää tuolloin kaikille avoimen pihakirppistapahtuman. Tapahtumassa kuka tahansa alueen asukas voi myydä omalla pihallaan itselleen tarpeetonta tavaraa. Pihakirppikset ovat avoinna klo 11-15. Kaikki alueen kotitaloudet ovat tervetulleita mukaan tapahtumaan!

Muista merkitä pihakirppiksesi kadulle selkeästi näkyvällä kyltillä, että asiakkaat löytävät perille. Kylteissä luovuuden käyttö on eduksi 😊. Samana viikonloppuna myös Nekalan Pallon kirppistapahtuma Viinikan puistossa.

Jos haluat oman pihakirppiksesi mukaan netissä julkaistavaan karttaan, ilmoittaudu mukaan osoitteessa viinikka.nekala@gmail.com 4.8.2022 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös kuvailla lyhyesti myynnissä olevaa tavaraa.

Tervetuloa mukaan!