Opastus Ysäri-näyttelyyn 13.10.2022

Työväenmuseo Werstaalla avautuu 7.10.2022 näyttely kansakunnan lähihistoriasta. Ysäri kertoo 1990-luvun Suomesta. Aikakausi muistetaan lamasta ja leipäjonoista, jotka vuosikymmenen edetessä vaihtuivat nousuhuumaan ja IT-kuplaan. Välissä Suomi voitti jääkiekon maailmanmestaruuden ja meni Euroopan Unioniin. Ysäri katsoo murrosten vuosikymmentä pintaa syvemmältä ja vetoaa häpeilemättömällä nostalgiallaan myös lapsuuttaan ja nuoruuttaan 1990-luvulla eläneisiin.

Viinikan-Nekalan Omakotiyhdistyksen jäsenille järjestetään opastus näyttelyyn torstaina 13.10.2022 klo 17.00.

Opastuksen kesto on 45 min. ja se on yhdistyksen jäsenille maksuton. Opastus lähtee Työväenmuseo Werstaan aulasta ja sen vetää Werstaan varajohtaja Ulla Rohunen. Opastukselle ei ole ennakkoilmoittautumista.

Työväenmuseo Werstas, Väinö Linnan aukio 8, Finlaysonin alue. www.tyovaenmuseo.fi