Nekalan kirjasto säilytettävä!

Tampereen kaupungin talouden tasapainottamisohjelman valmistelu on käynnissä ja se sisältö julkistettiin 5.4.2018. Ohjelman kokonaissäästötavoite vuosille 2018-2020 on vähintään 40 miljoonaa. Yhtenä säästökohteena mukana on Nekalan kirjaston lakkauttaminen. Edellisen kerran, kun Nekalan kirjaston lakkauttaminen oli tapetilla vuonna, säästösumma oli 85 000 euroa vuodessa. Kirjaston lakkauttamisesta saatavat säästöt siis eivät riitä kaupungin taloutta pelastamaan, mutta vaikutus paikallisesti olisi dramaattinen.

Kaupunginhallitus päättää omalta osaltaan Tampereen kaupungin säästöohjelmasta maanantaina 9.huhtikuuta. Kaupunginvaltuustossa asia käsitellään ja päätetään 23. huhtikuuta. Omakotiyhdistys lähettää yhteisen kannanoton kuntapäättäjille, mutta tilanne vaatii myös kaikkien Nekalan kirjaston käyttäjien aktiivisuutta. Nyt on kunkin aika vaikuttaa itse! Lähettäkää viestejä kaupunginhallituksen- ja valtuuston jäsenille ja kertokaa miksi kirjasto on meille tärkeä. Vaikuttakaa omissa verkostoissanne ja kirjoittakaa yleisönosastoihin, käyttäkää kirjastoa juuri nyt.

Taistellaan yhdessä Nekalan kirjaston puolesta!